Top

OxyFresh Pets Oor Reiniger

  • OxyFresh Pets Oor Reiniger
  • OxyFresh Pets Oor Reiniger
  • OxyFresh Pets Oor Reiniger
rating 5
(5 / 3 Reviews)
14,99


OxyFresh Pet Oor ReinigerOxyfresh Pet Ear Cleaner is niet zomaar één van 's werelds meest verkochte oorreinigers voor honden en katten!

OxyPet oordruppels zijn uitermate geschikt om bij honden en katten overmatig oorsmeer en ontstekingsmateriaal in de uitwendige gehoorgang te verweken en te verwijderen.


OxyFresh Pet Ear Cleaner:

 Voorkomt en verhelpt oorinfecties zonder pijn of bijwerkingen
 Verwijdert oorsmeer, oormijt en viezigheid snel en effectief
 Prikt, bijt en brandt niet
 Ontstekingsremmend, desinfecterend
 Jeukstillend
 Neutraliseert vieze geurtjes
 Geeft verlichting bij pijn
 Aanbevolen door dierenartsen
 Werkt op basis van Oxygene®

Bestel er 2 voor €25
Vandaag besteld, morgen in huis

Wat is het verschil met andere producten?
De meeste commerciële oor-desinfectiemiddelen maken gebruik van dubieuze ingediënten zoals alcohol en bijtende chemicaliën, waardoor uw huisdier te maken kan krijgen met vervelende bijwerkingen zoals pijn en een beschadigde huid in de gehoorgang. OxyFresh Pets Ear Cleaner werkt op basis van het diervriendelijke Oxygene®, waardoor de gehoorgang snel en pijnloos kan worden schoongemaakt, zónder vervelende gevolgen voor uw viervoeter te veroorzaken! Uw hond zal van u houden! 

Gebruiksaanwijzing
Draai de witte afsluitdop open en breng het uiteinde verticaal in het oor terwijl de oorschelp omhoog wordt aangetrokken. Breng 10-15 druppels aan in ieder oor. Masseer de oren aan de basis.

Laat uw huisdier met zijn hoofd schudden en veeg daaropvolgend met een droge doek het vuil uit de oren weg. Gebruik OxyFresh Pet Ear Cleaner zo vaak als nodig zodat u zeker weet dat er geen oorafval achterblijft. 

Wat zijn de ingrediënten?
Water (Aqua), Decyl Glucoside, Sodium Chlorite(Oxygene® Stabilized Chlorine Dioxide), Hydroxypropyl Methylcellulose, Potassium Phosphate, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Propylparaben. Inhoud: 273 ML

Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

Jim (19-10-2016) rating 5 Uitstekend product, jammergenoeg kwam jullie pakketje een dag later aan dan beloofd.

Reactie Oxyfresh; dag Jim, fijn dat product goed bevalt. In de meeste gevallen leveren we exact een dag later, echter kunnen we dit niet altijd garanderen. Excuses voor het ongemak.

Bennie (29-07-2016) rating 5 werkt goed

Marte (21-07-2016) rating 5 Werkt perfect! Je ziet de troep er uitlopen en mijn hond staat het gewillig toe omdat er geen prikkende bestanddelen inzitten

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over