Top

OxyFresh Pet Dental Spray

Nieuw 25% Korting
  • OxyFresh Pet Dental Spray
  • OxyFresh Pet Dental Spray
€ 15,00
11,25


OxyFresh Pet Dental Breath Spray


Kennismakingsactie; 25% korting. 

Met OxyFresh Pet Dental Breath Spray kun je simpel en veilig de stinkende adem van je hond of kat verhelpen.

De spray verfrist de adem door het probleem bij de bron aan te pakken: de bacteriën die een slechte adem veroorzaken elimineren.
Door het verwijderen van deze schadelijke bacteriën bescherm je tegelijkertijd het gebit van je huisdier tegen andere gebitsproblemen.

OxyFresh Pet Dental Breath Spray is een onmisbaar onderdeel van de dagelijkse verzorging als de gezondheid van je huisdier je lief is.

Vanaf een leeftijd van 3 jaar lijdt 80% van de honden en 70% van de katten aan een vorm van parodontitis (ontsteken tandvlees).

Onze huisdieren worden tegenwoordig zo oud dat ze nog jaren last kunnen hebben van deze vervelende klachten. Honden en katten poetsen hun tanden niet, maar daar is nu een gemakkelijk en veilig alternatief voor.

Met 2 keer sprayen per dag kun je het gebit en tandvlees reinigen en beschermen en bovendien verfrist het een slechte katten- en hondenadem.

Hoe werkt de formule?

De actieve formule van OxyFresh Pet Dental Breath Spray is de unieke combinatie van Oxygene (gestabiliseerde chloordioxide) en zink.

Evenals bij het OxyFresh mondwater voor mensen schakelt deze combinatie de schadelijke bacteriën effectief uit.

Een slechte adem wordt hiermee direct verholpen en tegelijkertijd worden andere problemen als tandplak en tandvleesontsteking verminderd of voorkomen.

OxyFresh respecteert het natuurlijke evenwicht in de bek, zodat het gebit en en het tandvlees van je hond of kat op een verantwoorde manier worden gereinigd en gezond gehouden.

100% Diervriendelijk + SAFE

OxyFresh Pet Dental Breath Spray bevat alleen veilige en niet-bijtende ingrediënten, die het gebit en het tandvlees van je huisdier geen schade toebrengen. De spray is Ph-neutraal (bevat geen zure bestanddelen) en is alcohol-vrij.

Geen vreemde smaakjes


Huisdieren houden, in tegenstelling tot ons, meestal niet zo van smaakjes. Om deze reden is de OxyFresh Pet Dental Breath Spray volkomen geur- en smaakloos. Zelfs de meest kieskeurige huisdieren zullen niet vies zijn van hun dagelijkse spray. OxyFresh Pet Dental Breath Spray is 100% veilig voor zowel honden als katten.

Ingrediënten


Water, Oxygene (gestabiliseerde chloordioxide), zinkacetaat, natrium-citraat, chlorofyl-kopercomplex, natrium benzoaat, natriumhydroxide, citroenzuur en kalium sorbaat.

Inhoud 3 fl. oz. = 89 ml.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over