Top

OxyFresh Pets Mondwater

  • OxyFresh Pets Mondwater
  • OxyFresh Pets Mondwater
  • OxyFresh Pets Mondwater
rating 5
(5 / 6 Reviews)
14,99


OXYFRESH PETS MONDWATER

Niet zomaar is OxyFresh Pets mondwater razend populair bij zowel dierenbezitters als dierenartsen. Met OxyFresh Mondwater likt uw viervoeter zijn adem zélf fris


 Verhelpt slechte adem bij hond en kat
 Voorkomt tandsteen
 Heelt en verzorgt bij ontstoken tandvlees
 Bestel er 2 voor €25
 Het beste te gebruiken met OxyFresh Pets Tandpasta
 Vandaag besteld, morgen in huis
 
Tip: bestel ook onze verstuiver waarmee u het mondwater als mondspray kunt gebruiken. Hiermee sprayt u de vloeistof recht in de bek van uw huisdier.

Oxyfresh Pets mondwater is verrijkt met zink en actief zuurstof. Deze 2 ingrediënten neutraliseren stinkende geuren en creëren tegelijkertijd een hydraterende en gezonde mondflora, waardoor uw hond of kat niet meer uit zijn bek ruikt.
 
Het verschil met andere mondwaters 
Oxyfresh Pets werkt op basis van zink en oxygene®.

Andere fabrikanten klampen zich nog altijd vast aan verouderde formules met alcohol, fosfaat of andere bijtende chemicaliën, die als onprettig worden ervaren en vervelende bijwerkingen voor uw viervoeter kunnen hebben en uiteindelijk de ademkwaliteit juist verslechteren. 

OxyFresh Pets is veilig, niet-giftig en heeft géén bijwerkingen
 
Active Oxygene
Anäerobe bacteriën (de veroorzakers van slechte adem) kunnen niet goed tegen een zuurstofrijke en hydraterende omgeving. Door de bek van uw huisdier te voorzien van een flinke hoeveelheid Oxygene (zuurstof), kunnen bacteriën niet overleven en géén stinkende zwavelgassen meer produceren.
 

Gebruiksaanwijzing

Voeg 1 theelepel (5ml) OxyPet mondwater toe aan 1 liter drinkwater voor het beste resultaat. Het mondwater is smaak- en geurloos waardoor zelfs de meeste kritische huisdieren niet zullen opmerken dat het is vermengd met drinkwater.

Totaal aanpak tegen slechte adem bij honden

Om er zeker van te zijn dat het gebit van uw hond in goede conditie blijft doorloopt u een aantal stappen

1. Verwijder eerst al het tandsteen met het haakje van AE Dogz

2. Poets de tanden met OxyFresh Tandpasta en de elektrische tandenborstel van ZooTooth

3. Meng vervolgens 1 theelepel (5 ml) Oxyfresh Pets mondwater met 250 ml drinkwater of breng het direct aan in de bek.

Waarom is gebitsverzorging belangrijk?

Honden en katten lopen veel sneller kans op ontstoken tandvlees dan mensen, simpelweg omdat ze niet in staat zijn alle plekjes van het gebit goed te reinigen. Een ontsteking zorgt ervoor dat bacteriën gemakkelijker via de bloedbaan het lichaam binnendringen en schade toebrengen aan hart, lever, nieren en longen.

Een onbehandelde gebitsontsteking is naast ouderdom één van de meest voorkomende doodsoorzaken bij huisdieren. Zorg daarom wekelijks voor een grondige verzorging van het gebit.

Ingrediënten:
Water (Aqua), Oxygene (Stabilized Chlorine Dioxide), Zinc Acetate, Sodium Citrate, Chlorophyllin-Copper Complex, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

Inhoud 473 ML


Reviews (6)
rating 5 (5 / 6 Reviews)

Peter (18-10-2017) rating 5 Dag medebaasjes
De verstuiver erbij bestellen is erg handig, je kunt het mondwater dan rechtstreeks in de bek sprayen. Zeker bij mijn hondje die echt verschrikkelijk meurt zeg!

Ik zou de verstuiver voor 75% vullen met water en de rest met het mondwater. Afhankelijk van hoe erg de stank is zou je meer mondwater kunnen toevoegen.

de gel is ook erg goed als je hond last heeft van opgezet of rood tandvlees, dit kan ook erg stinken. Als je de gel op het tandvlees smeert dan neemt het de geur weg en wordt het tandvlees sterker. Succes allemaal!

inge (01-05-2017) rating 5 Zeer tevreden

Harm (13-08-2016) rating 5 Mondspoeling doet wat hoort. Hond likt t ongemerkt op en ademkwaliteit verbetert.

Barrie (11-08-2016) rating 5 Werkt prima

Jip (01-08-2016) rating 5 Merk duidelijk verschil wanneer ik het mondwater of niet heb toegevoegd. Adem is frisser, in combinatie met het poetsen van de tanden is de slechte adem vrijwel verdwenen. Levering had overigens wel iets sneller gekund.

Erica (21-07-2016) rating 5 Draagt vrijwel meteen bij aan een frissere adem! Stinkende geuren worden direct geneutraliseerd. In combinatie met het verwijderen van tandsteen en het poetsen van de tanden een aantal keren per week voorkom ik dat mijn hond last krijgt van vervelende ontstekingingen en uit zijn bekkie ruikt!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over