Top

Slechte adem Hond of kat? OxyFresh Pets is dé oplossing!

Slechte adem hond (en kat)

Niet zomaar zijn de producten van Oxyfresh Pets razend populair bij zowel dierenbezitters als dierenartsen over de hele wereld.

Een slechte adem bij honden en katten is namelijk eenvoudig én diervriendelijk te verhelpen met OxyFresh For Pets mondwater en tandpasta.


Wat is er zo uniek aan deze producten?

Oxyfresh Pets bevat een effectief assortiment tegen vieze geurtjes bij huisideren.

Het grote verschil met andere merken is dat OxyFresh Pets gebruik maakt van actief zuurstof, ook wel 
Oxygene genoemd en geen dubieuze bestanddelen bevat.

Andere fabrikanten maken veelal gebruik van chemicaliën, alcohol of andere bijtende ingrediënten zoals sodium lauryl sulfaat.

Bekijk het frisse adem pakket hierOorzaak slechte adem bij dieren

Stinkende bekgeur bij honden en katten ontstaat voornamelijk door anäerobe bacteriën die zich verstoppen tussen de moeilijk-schoon-te-houden delen van het gebit zoals op de achterkant van de tong en rondom de tanden of tandvlees.

Tussen deze plekjes produceren bacteriën een stinkende zwavellucht waardoor uw viervoeter flink uit zijn bek kan ruiken. Naast de vieze geur die deze bacteriële plak teweegbrengt, is de zwavellucht ook schadelijk voor de algemene conditie van de bek. 

Oplossing: Active Oxygene
Anäerobe bacteriën kunnen niet goed tegen een zuurstofrijke en hydraterende omgeving. Door de bek van uw huisdier te voorzien van een flinke hoeveelheid zuurstof (Oxygen) kunnen bacteriën niet overleven en geen stinkende zwavelgassen meer produceren. 
Het mondwater en de tandpasta van Oxyfresh for Pets bevatten een flinke concentratie zuurstof. 


Voordeel van Oxygene

Actief zuurstof bestrijdt bacteriën op een diervriendelijke en natuurlijke manier, zonder kans op bijwerkingen. Andere fabrikanten van verzorgingsproducten voegen vaak bestanddelen toe zoals alcohol en chemicaliën die lijken te helpen, maar nadelige gevolgen kunnen hebben voor dieren op lange termijn. 


Kies daarom voor OxyFresh!

OxyFresh Pets neutraliseert stinkende geuren en creëert tegelijkertijd een hydraterende en gezonde mondflora, waardoor uw hond of kat niet meer uit zijn bek ruikt.

 

Wat doet Oxygene nog meer?

Actief zuurstof helpt tegelijkertijd effectief tegen oorinfecties, stinkende vacht en vieze geurtjes in het tapijt of andere plekken zoals de hondenmand waar uw huisdier zich graag bevindt. Oxygene vindt u daarom ook terug in onze producten OxyFresh Pets Deodorizer, OxyFresh Pets Ear Cleaner en Oxyfresh Pets shampoo.

 

Waarom is gebitsverzorging bij huisdieren zo belangrijk? 

Honden en katten lopen veel sneller kans op ontstoken tandvlees dan mensen, simpelweg omdat ze niet in staat zijn alle plekjes van het gebit goed te reinigen.

Een ontsteking zorgt ervoor dat bacteriën gemakkelijker via de bloedbaan het lichaam binnendringen en schade toebrengen aan hart, lever, nieren en longen. Een onbehandelde gebitsontsteking is naast ouderdom één van de meest voorkomende doodsoorzaken bij huisdieren. Zorg daarom wekelijks voor een grondige verzorging van het gebit.

Totale gebitsverzorging:

1. Verwijder eerst al het tandsteen met dit handige haakje

2. Poets de tanden de Zututh borstel en OxyFresh Pets tandpasta

3. Voeg vervolgens Oxyfresh Pets mondwater toe aan het drinkwater

 

 

OxyFresh for Pets producten 

  • Bevatten alleen diervriendelijke ingrediënten die uw hond of kat beschermen tegen slechte adem, ontstoken tandvlees en oorinfecties

  • Zijn vrij van alcohol, chemicaliën en andere bijtende bestanddelen die weefsels in de bek van uw hond kunnen irriteren en beschadigen 

 

Het gebit van uw huisdier verzorgen met Oxyfresh For Pets mondwater en tandpasta, resulteert in gezond tandvlees, sterkere tanden en een lekker ruikende adem. Uw viervoeter zal van u houden!

 

OxyFresh Pets 4 X Mondwaters
33% Korting

OxyFresh Pets 4 X Mondwaters

€ 59,99 € 40,00
OxyFresh Pets Frisse Adem Pakket
17% Korting

OxyFresh Pets Frisse Adem Pakket

€ 29,95 € 25,00
OxyFresh Pets Shampoo en Oorreiniger
17% Korting

OxyFresh Pets Shampoo en Oorreiniger

€ 29,95 € 25,00