Top

OxyFresh Pets Gel Tandpasta

  • OxyFresh Pets Gel Tandpasta
  • OxyFresh Pets Gel Tandpasta
rating 5
(4.7 / 6 Reviews)
14,99


OXYFRESH PETS GEL TANDPASTA

OxyFresh Pets is niet alleen een effectieve tandpasta tegen tandsteen en slechte adem. Dit product kan óók worden aangebracht als helende en verzorgende gel bij ontstoken of bloedend tandvlees.  


✔️ Verhelpt slechte adem en voorkomt tandsteen bij hond en kat
✔️ Heelt en verzorgt ontstoken tandvlees
✔️ Aanbevolen door dierenartsen
✔️ Goed te gebruiken i.c.m. ZooTooth en OxyFresh Pets Mondwater


Niet zomaar is OxyFresh Pets Gel razend populair bij zowel dierenbezitters als dierenartsen. Oxyfresh Pets Gel is verrijkt met zink en actief zuurstof. Deze 2 veilige ingrediënten neutraliseren stinkende geuren en creëren tegelijkertijd een hydraterende en gezonde mondflora, waardoor uw hond of kat niet meer uit zijn bek ruikt. Daarnaast dient OxyFresh Pets Gel ook als een helende en verzorgende gel bij ontstoken tandvlees


Het verschil met andere tandpasta's
Oxyfresh Pets werkt op basis van zink en oxygene®. Andere fabrikanten klampen zich nog altijd vast aan verouderde formules met alcohol, fosfaat of andere bijtende chemicaliën, die als onprettig worden ervaren en vervelende bijwerkingen voor uw viervoeter kunnen hebben. OxyFresh Pets is veilig, niet-giftig en heeft geen bijwerkingen.

Active Oxygene
Anäerobe bacteriën (dé veroorzakers van slechte adem) kunnen niet goed tegen een zuurstofrijke en hydraterende omgeving. Door de bek van uw huisdier te voorzien van een flinke hoeveelheid Oxygene (zuurstof), kunnen bacteriën niet overleven en geen stinkende zwavelgassen meer produceren. Daarnaast heeft Oxygene een helende en verzachtende werking bij een tandvleesontsteking of geïrriteerde weefsels.


Gebruiksaanwijzing
Slechte adem: Breng een klein beetje OxyFresh Pets Gel aan op de ZooTooth brush en borstel 2 min.
Ontstoken tandvlees: Breng 2 keer per dag een klein beetje OxyFresh Pets Gel aan op het ontstoken weefsel. Gebruik daarvoor een wattenstaafje of monoject 412.  

Totaal aanpak tegen slechte adem bij huisdeuren
Om er zeker van te zijn dat het gebit van uw hond in goede conditie blijft doorloopt u een aantal stappen

1. Verwijder het tandsteen met het haakje van AE Dogz
2. Poets de tanden met OxyFresh Pets Gel en de elektrische tandenborstel van ZooTooth
3. Meng vervolgens 1 theelepel (5 ml) Oxyfresh Pets mondwater met 250 ml drinkwater of breng het direct aan in de bek.

Waarom is gebitsverzorging belangrijk?
Honden en katten lopen veel sneller kans op ontstoken tandvlees dan mensen, simpelweg omdat ze niet in staat zijn alle plekjes van het gebit goed te reinigen. Een ontsteking zorgt ervoor dat bacteriën gemakkelijker via de bloedbaan het lichaam binnendringen en schade toebrengen aan hart, lever, nieren en longen.

Een onbehandelde gebitsontsteking is naast ouderdom één van de meest voorkomende doodsoorzaken bij huisdieren. Zorg daarom wekelijks voor een grondige verzorging van het gebit en ga regelmatig naar de dierenarts voor een controle.


Reviews (6)
rating 5 (4.7 / 6 Reviews)

rating 4 Fijne gel, hondje werkte gewillig mee.

rating 5 verzending was super snel en netjes verpakt. ons hondje likt het mondwater vrijwillig op door haar water heen en de tandpasta moet ze nog aan wennen. wel wil ze de tandpasta gewoon oplikken van mijn hand af, ik hoop dat het dan ook werkt tegen het blaartje op haar tandvlees?

rating 4 Snelle en correcte levering met track en trace.
Tevreden van de pet mondwater en de petgel tandpasta er is echt verbetering te zien en tandsteen wordt zachter en minder, je kan het verwijderen doordat het zacht wordt.
Contact via e-mail gaat ook heel vlot en mijnheer is behulpzaam en vriendelijk.
Ik ben tevreden! ;)

rating 5 Verzending was snel. Deze gel heelt ontstekingen en kan worden gebruikt als anti bacteriële tandpasta. Hondje laat zich er gewillig mee poetsen omdat het een neutrale smaak heeft

rating 5 Ik heb thuis 3 honden die allemaal worden verzorgd met OxyFresh Pets :) Kan ik het ook in de winkel kopen, scheelt me verzendkosten!

Reactie Oxyfresh Pets: Dank je wel voor je positieve feedback. De producten van OxyFresh Pets zijn helaas nog niet in de winkel verkrijgbaar.

rating 5 1: VERZENDING KON WEL WAT SNELLER!

2; Ik ben tevreden over het product. Je kunt het gebruiken als tandpasta maar ik smeer het dagelijks langs zijn tandvlees. Het tandvlees van mijn hond is vaak geirriteerd. De gel bevat oxygene en aloe vera, hetgeen helend en kalmerend werkt. De gel is smaak en geurloos, dus mijn hond vindt het niet vervelend.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code