Top

AE Dogz Tandenkrabber

  • AE Dogz Tandenkrabber
  • AE Dogz Tandenkrabber
  • AE Dogz Tandenkrabber
rating 5
(4.6 / 21 Reviews)
14,99

AE DOGZ TANDSTEEN VERWIJDERAAR

 Verwijder zelf tandsteen bij honden
 Voorkomt gingivitis, gaatjes en slechte adem
 Gratis verzending in NL (€1,95 Europa)
 Nog een hond/kat? Tijdelijk 2 voor €25
 Vandaag besteld, morgen in huis! 

Geen product ter wereld verwijdert tandsteen bij honden eenvoudiger dan de AE Dogz tandenkrabber.

De AE Dogz roestvrijstalen tandsteenverwijderaar is zó ontworpen, dat het niet alleen geschikt is voor links én rechtshandigen, maar óók voor de linker- en rechterkant van het hondengebit.

Het negeren van tandsteen bij honden zorgt onherroepelijk voor ontstekingen, pijn en loszittende kiezen. Verwijder tandsteen daarom zo snel mogelijk. Schraap altijd van het tandvlees af en liever niet het hele gebit in één keer. 

Tijdelijk géén verzendkosten ✓  Morgen in huisReviews (21)
rating 5 (4.6 / 21 Reviews)

rating 5 Snel geleverd. Goede service gekregen. Eerste tanden al schoongemaakt. Werkt goed! Nu de rest de komende dagen en dan bijhouden met de tandpasta. Snap nu wel dat hij uit zijn bek stinkt😉

rating 5 Vandaag binnengekregen en gelijk uitgeprobeerd. Wat fantastisch!! Mijn hond had beginnende tandsteen en dat heb ik allemaal kunnen verwijderen.

rating 5 Super product! Mijn hondje had, ondanks zijn wekelijkse tandenpoetsbeurt, tandsteen ontwikkeld op zijn achterste tanden. 5 minuten met de tandenkrabber en zijn tandjes zijn weer als nieuw!

rating 5 Gisterenavond besteld en vandaag al binnen! Gelijk uitgetest op hoektand Werkt perfect. Hond moet wel leren meewerken. Nu de achterste kiezen nog. Zal wel wat lastiger worden, maar het komt vast goed!

rating 5 Top ding!

Dierenarts totaal overbodig dus.

rating 4 Tandkraben

rating 4 De tandsteenverwijderaar doet zijn werk. De tanden worden weer schoon en wit. Alleen het is wel handig om het in
fases te doen. Dat is voor de hond plezieriger. Maar je ziet wel heel snel resultaat. En het is fijn dat je het zelf kan doen.

rating 5 Het is een geweldig ding om de kiezen van mijn hond vrij te houden van tandsteen en scheeld een ritje en kosten voor de dierenarts.

rating 1 Helaas niet de volgende dag in huis zoals beloofd.

rating 5 Uitstekend ding! Werkt goed voor het verwijderen van hardnekkig tandsteen.

rating 5 Fijn, stevig en toch veilig haakje om tandsteen mee te verwijderen. Een stuk krachtiger dan het plastic haakje, daarmee lukte het een stuk minder makkelijk. Mijn hondje staat het gewillig toe

rating 5 Werkt perfect, hond moet wel rustig zijn. Als er echte ontstekingen zijn dan is een dierenarts natuurlijk onafwendbaar, maar met dit krabbertje kun je juist ontstekingen, stinkadem, tandplak en tandsteen voorkomen

rating 5 Vandaag de tandsteenkrabber ontvangen,en gelijk geprobeerd,dat ding werkt perfect,bespaard je hond een narcose bij de dierenarts,en mij 200 euro.

rating 5 Vandaag de krabber ontvangen, gelijk geprobeerd. Hij werkt echt super. Onze hond heeft weer witte tanden! Scheelt een hoop kosten bij de dierenarts.

rating 3 Helpt deze krabber ook als de tandsteen goed vast zit?
Groetjes Myrthe

Reactie OxyFresh Pets: Dag Myrthe, de krabber van AE Dogz is vooral bedoeld voor tandsteen dat flink is vastgehecht aan de tanden. Het kan al het (zichtbare) tandsteen verwijderen.

rating 5 Vandaag binnen en mijn hondje heeft al 4 schone tandjes :-). Hopelijk kan ik hem hiermee een gebitsreiniging bij de DA onder narcose besparen!

reactie Orapup:
Hoi Marieke. Bedankt voor uw positieve feedback.

rating 5 Vandaag heb ik de tandenkrabber ontvangen en ook al gebruikt. Ik heb er al aardig wat tandsteen af kunnen krijgen bij onze oudste hond (bijna 10 jaar) en ook bij de jongste gaat het goed, al heeft zij bijna geen tandsteen. Ik ben er dan ook zeer tevreden over! Ik kan deze krabber aan iedereen aanbevelen.

rating 5 Dit haakje werkt perfect, hond laat zich gewillig tandsteen-vrij krabben. Zoek wel een rustige ruimte op.

rating 5 Handige tool. Zo kan ik mijn hond zijn gebit goed zelf bijhouden.

rating 5 Mijn hond moest er even aan wennen, maar met wat geduld en beloning achteraf gaat het als een speer!

rating 5 Werkt prima hoor

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code